Höststäd & arbetsdag 21 oktober

Hej och välkomna till höststädet! Vi ska förbereda klubbens utebana för vintervila.

Vi kommer som vanligt att bjuda på mat och dryck. Grillen kommer att vara igång hela dagen och det kommer att finnas hamburgare och grillkorv, samt kaffe/te och bullar hela dagen. Orkar du inte hjälpa till, kom och umgås, det fungerar också.

Tavlor ska repareras och vinterförvaras. Självklart så kommer vi att lämna kvar skjutväggen i skogsgläntan samt 1-2 st på fältet. Det kommer även att finnas 3D djur på höjden bakom stugan, dessa ska förankras så att de inte välter.

I år har många fler än tidigare år anmält att de vill skjuta ute under vintersäsongen så vi ska se till att banorna är skjutbara även när snön kommer.

Var och när?

För alla som inte vet var utebanan finns så är det Rinkebyskogen i Danderyd, mitt emot Sätra prästgård. Närmaste busshållplats ”Sätra prästgård”. Det kommer att finnas skyltar på Danderydsvägen vid infarten till bågskyttebanan.

Lördag 21 oktober samlas vi kl 11:00 och håller på tills vi blir klara eller när ljuset sinar.

Anmäl om ni kommer eller inte.

Eftersom vi är en ideell verksamhet ser vi att alla närvara vid minst en av arbetsdagarna/städdagarna. Maila till kontakt@danapilen.se om ni kommer eller inte, vi ordnar med fika och lunch så vi vill veta hur många som dyker upp så slipper vi slänga mat eller ännu värre att någon blir utan.

Tänk på att det är lerigt och blött överallt, så oömma kläder är självklart.

Vi behöver alla slags trädgårdsverktyg. Ni som tar med elverktyg tänk på att vi inte har el så batteridrift är att föredra. Hör gärna av er om vad ni tar med, det är dumt om vi har 30 krattor och ingen spade, typ.

Anmäl även om du kan hjälpa till med inköp, det kommer att behövas några resor till bygghandeln och mataffären.

Har du tillgång till entreprenadmaskiner, så är vi mycket tacksamma för det.

Välkomna!