Säsongsavslutning!

Vi har säsongsavslutning tisdagen den 7 juni. Samling kl. 17:00 – kom i tid!

Det blir en tävling för alla ungdomar. Vi kommer att skjuta 3-pils serier på 9 olika mål. Det blir 3 st. fältmål (de svart-gula tavlorna), 3 st. 3D-djur (olika djur på varierande avstånd) och 3 stycken tavlor (de färgglada 10-ringade tavlorna).

Endast ungdomar kommer att få skjuta tävling (de flesta tavlor kommer att vara upptagna med tävlingen). Vuxna som absolut vill skjuta får hålla till på fältbanan. Inga tränare kommer att finnas för coachning, utan alla vuxna skjuter på eget ansvar och tränar sig själva…

Efter tävlingen, och under tiden poängen räknas samman, får alla som vill gå på en frågerunda längs med vår fältbana. Denna är för hela familjen och vi avslöjar att temat är bågskytte 🙂 Vinnaren tar hem äran!

Ni som föredrar att stanna runt klubbstugan får gärna göra så, vi bjuder på fika.

Under prisutdelningen kommer ett antal specialpriser att delas ut till de bästa av våra skyttar i de olika åldersklasserna och slutligen ska en klubbmästare krönas.

Vi bjuder på fika hela eftermiddagen och grillen kommer att vara igång, för de som vill ta med något att grilla. Det kommer inte att finnas någon försäljning, men fika, dricka, kakor och bullar bjuder vi på.

Sommaruppehåll efter avslutningen fram till torsdagen den 18 augusti. Information om sommarträning finner du här.